Univerzalni 1080° Vrtljiva Robotsko Roko Pipo, Zložljivi Kuhinjski Umivalnik Razširitev Vrtljiva Pipa Večnamensko Razširitev Pipa

  • €8.30
( 0 Mnenja strank )

Dom In Vrt

Sku:
  • g435239
Oznake:
  • Material: Abs
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Specifikacija

Ime: 1080 ° obračanje pipa

Material: ABS

Velikost:10x5.5x4.8 cm/4.25x2.2x1.9 inch

Izdelek premer: zunanji žice 24 mm/0.95 cm, notranje žice 22 mm/0.86 palčni

-

Opis

Visoka kakovost materiala: izdelano iz kakovostne ABS materiala, trajno.Multi-layer plating, sijoči po dolgem času uporabo in dolgo življenjsko dobo.Pomivalno korito prezračevalnik je lep polirano površino, ki se lahko obriše neposredno z vodo ali mokro krpo, zelo enostaven za čiščenje.

Enostaven za namestitev: korito pipo, bučke, je univerzalen navojni vmesnik z premer: 0.95 cm (24 mm) zunanje fine zob, pipo korito extender je primerna za kuhinjske pipe, pipe za umivalnike, balkon pipe in druge vrste pipe, primerna za vas, da krmo.

1080°rotacija: vrtijo pipa se pogosto uporablja za kopalnico ali pomivalno korito pipe.Lahko se sklonil ali prepognjen na bo,, ki je, bočni zavrtite navzgor in navzdol 360°, in žlebu se vrti levo in desno 360° pustiti pretok vode na vsakem vogalu korito.

Več vtičnico načinov: Z vrtenjem pipo ima več vtičnico načina: eden je pena vode, ki proizvaja bogato mehurčkov v vodi in v vodi počuti mehko in brez brizganja, in druge, je tuš način, ki daje lep vode in močan curek.To je primerna za umivanje rok, obraza, pranje in umivanje rok.

Enostaven dostop do vode: Enostaven dostop do vode zunaj bazena je tako estetsko in delo-varčevanje z energijo.Varčevanje z vodo je tako enostavno, kot se da.Poslovite od zadrega neprijetnosti za lovljenje vode od tradicionalnih bazena pipa

Seznam izdelkov.

1*1080°obračanje pipa

Dodaj pregled

Svojo oceno: