Dvakrat Vodil Najlon Trak Proti Drsenju Ročaj S Svetilko Podaljša Reflektivni Težka Vrv Zložljive Pes Povodec Prenosni

  • €20.44 €25.55
( 0 Mnenja strank )

Dom In Vrt

Sku:
  • g437391
Oznake:
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta: Povodci, Psi
  • Je Pametno Napravo: NO
  • Sezona: Vse letne čase
  • Material: najlon
  • Blagovna Znamka: HOUSEEN
  • Funkcija: Luči, Reflektivni
  • Vzorec: Trdna

Opis:

Dvojni Povodec Vrv: Oranžna in zelena non-tangling samodejno zložljive vrvi, ki vam omogočajo, da hodi dva psa hkrati, vsaka vrv je pod nadzorom neodvisno.

Vzdržljiv Material: iz najlon poroko, mehka, čvrsta in vzdržljiva, anti-break, kar vaš pes udoben oprijem za preprečevanje hišni ljubljenčki od trenja in poškodbe.Odsevni vrvi izboljšanje varnosti hoja vaš pes ponoči.

10 M Dolžina: Približno 10 m(3 m) v dolžino, je dovolj dolgo, da pes veliko prostega prostora, da se premaknete, tako da vam ni treba vedno gledati vaš pes.

Ergonomska Ročaj: Udobje, oprijem, naredi hojo vaš pes lažje.Prihaja s svetilko in smeti vrečko polje, conveinet za hojo na prostem, dni, parki in vrtovi.

Enostavno Pritrdite: Trajne kovinsko sponko, ki omogoča enostavno in hitro pritrditev ali sprostitev, omogoča vaš pes za premikanje vam varno in srečno.

Nasveti za varnost:

1. Za zaščito ljudi in živali, varnost, vsakdo, ki uporablja ta zložljive povodec mora preberite vsa navodila in opozorila pred uporabo.

2. Ljudje, ki uporabljajo ta povodec mora najprej zagotoviti, da lahko nadzorujejo svoje pse.Otroci morajo uporabljati zložljive vrvici pod nadzorom odrasle osebe.

3. To zložljive vrvici, se lahko uporablja samo za pse, ki ne presegajo omejitev teže, navedene na embalaži.

4. Uporabite zložljive povodcu, ne sme preseči dveh psov, ki v vsakem trenutku.

5. Ne priklapljajte ničesar na vrvici primeru ali vrvici kadarkoli.

6. Vedno gledam svoje pes.Tudi po tem, ko je operater ustavi vrvici z zavoro zaklepanje, pes lahko potegnite povodcu.

7. Zagotoviti zložljive povodec se uporablja v prostoren prostor.V nabito polni okolje, povodec mora biti popolnoma skrit in zaklenjena.

8. Izogibajte se kontaktu z zložljivo povodcu.Ne pustite, da vrvici ovijte okoli vsakem delu telesa, da se prepreči rezanje kože.

9. Ne nosite prstanov ali drugih nakit na vaše roke in zapestja.Izogibajte se vrvici zavijanje okoli teh dodatkov.

Bodite pozorni, da jih standers in izogibajte se kontaktu s povodcu.

10. Zložljiva je zasnovan tako, da vaš pes več prosto teče prostora in se lahko uporablja samo, ko hojo ali tek.

11. Če vrvici je mokro, stretch na vrvici, dokler je v celoti izpostavljen, zaklepanje vrvici, pritrdite kovinsko kljuko po sušenju, počasi vzeti nazaj zložljivo povodcu, da se prepreči poškodbe, ki jih povzročajo hitro retraction za zložljivo povodcu.

Navodila:

1. Pred vsako uporabo temeljito preverite vaš pes ovratnik in zložljivo povodcu, da se zagotovi, da so vsi deli delujejo pravilno, brez kakršnih koli poškodb.

2. Pogled na barvo pes povodec, ga bo ustrezajo gumb iste barve na vrh in nazaj na vrvici polje.

3. Povežite kavelj na vrvici trdno, da obroč pes ovratnik, in ne skrivajo pes ID kartico.

4. Zdaj imate en pes zaklenjeno in drug pes, je svobodna država.Morate, da bi preprečili vrvici iz sukanje in tangling.

5. Odkleniti vrvici vseh barv, pritisnite iste barve gumb na sprednji strani vrvici polje.

6. Prilagodite psu na razdaljo, pridržite zložljive vrvici blizu vašega psa, potem pa sprostite tipko, vzeti nazaj na vrvici, pritisnite tipko, pridržite vrvici, ponovite postopek, dokler ne dve psi prilagoditi razdaljo, ki jo želite.

7. Odstranite zložljive vrvici, bodisi iz pes, pes, ki je pod nadzorom.Najprej vzeti nazaj zložljive vrvici, in nato varno odstranite zložljive vrvici iz pes ovratnik.

Specifikacija:

Material: ABS, najlon tkanine, TPE, PP, kovinski

Barva: Siva

Vrv Dolžina: Približno 3 m/118.11 palčni(9.84 ft)

Velikost(LxW): O 22x13cm/8.66x5.12

Velja za: Manj kot 50 kg(22.7 kg) na psa

Powered by: 1x AAA baterija(ne vključuje)

Paket vključuje:

1pc x Pes Povodec Vrv

Opomba:

1. Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.

2. Prosimo, dovolite 1-2 cm razlike zaradi ročnega merjenja.

Opomba:

1.Zaradi razlike med različnimi monitorji,slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki,,ampak ne enako učinkovitost na različnih organov, kot na model.

2.Primerjaj podrobnosti velikosti s tvoje,prosimo, dovolite 2-4 cm, razlikuje zaradi ročnega merjenja za oblačila, hvala za Vse meritve v cm in prosimo, upoštevajte, 1cm=0.39 palčni

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2 Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1) DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

DHL, UPS, FEDEX, TNT traja 3-7 dni ,EMS traja 8-12 dni.Post air mail treba 2-8 tednov.Ampak vse od njih so odvisne od države, v dostavljeno.

2) VROČITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

1) Kupec, ki je zgodaj potrditev, bodo zelo cenjeni po prejemu artiklov.

2), Saj vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.

3), Prosimo, obrnite na nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.Hvala vam za vaše razumevanje!

Dodaj pregled

Svojo oceno: