Lase Krtačo Merjasec Ščetin Lase Krtačo Z Najlon Zatiči Bambusa Veslo Detangler Krtačo Detangling Dodate Sijaj Krtače Za Vsakodnevno Uporabo Za C

  • €7.82 €12.21
( 0 Mnenja strank )

Lepota In Zdravje

Sku:
  • g481952
Oznake:
  • Število Kosov: Ena Enota
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Vključite poldnevnikov za spodbujanje krvnega obtoka

Neoviran krvne žile, in vlažnosti

Neguje vaše telo in osveži vaš um.

Spodbujajo spanje in lajšanje stresa

Pogoste česanje lahko diha krvi, okrepi lasišče stiskanje, in jasno lasišče veno; hkrati, s kombiniranjem lahko tudi odstrani prhljaj in umazanijo za lase, dobro okolje lasišču in preprečuje prijateljstvo.

Ime: pig las, glavnik

Teža: 100 g

Značilnosti:

Daljše, težje, bolj fleksibilen sferične najlon igle skozi svojo dolgo debel mokro ali suho zapleten lase ali brado, kot vroč nož skozi maslo, hkrati pa daje vaše lasišče a "SPA" masaža izkušnje, sprostitev mišic, Pospešuje krvni obtok in spodbuja rast las.

V tem času, kratko, vendar gosto, krutega, divje svinje ščetine obdan z najlon igle za distribucijo ekološke lasišče olje iz korenine enakomerno nasvet za preprečevanje mastno suhega lasišča.To je ključ za spodbujanje in obnavljanje naravne lase sijaj in strukturo

o tem izdelku

ŠČETKE: Enostavno skozi normalno debele lase, ki zagotavlja gladkost divjega prašiča.Uporabite vsak dan za ustvarjanje svetlejša, mehkejša in bolj zdravo zaklepanje.

Ji vrača naravni sijaj: Primeren za vse vrste las, še posebej za ljudi, ki obnovitev las, z naravnimi lesk, vključno ukinitev, obšivki, izlitje ali srbenje lasišča.Primeren je tudi za širitev, tkanje in lasulje.

Lase Krtačo, Čistilo: Uporabite orodje za čiščenje za česanje vgrajeni dlake na ščetine.Če je prah, prosimo, pranje neposredno s šamponom in suho v najkrajšem možnem času.

Barva:Kaki

Material:Bambus

Velikost:23.5*8.4 cm

Vsebina Paketa:

1* dal glavnik

1* vrečke

1* škatle

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

O Nas

Nudimo dober izdelek, z najboljšo ceno,zagotavljamo podporo Debelo/Drop Shipping Order

1. Za Padec Ladijskega prometa naročilo, prosimo pripombo"dropshipping, da" bomo, da ima prednost.

2. Za Veleprodajno/Padec Dostava za naročila, če imate kakršnekoli ideje o ceni ali paket,kontaktirajte nas vnaprej,vam bomo najboljšo storitev za izpolnitev vaše zahteve.

O Plačilu

Če izpolnjujete vse težave pri sprejemanju plačilu, prosimo, obrnite na Genom.si v Servisni Center za Stranke prosimo za pomoč:

Dodaj pregled

Svojo oceno: